U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Diensten

Als erkend vastgoedmakelaar bekleden we 2 functies. Zowel aankoopmakelaar, als verkoopmakelaar.

Wij zijn gespecialiseerd in desbetreffende nichemarkt, kennen de waarde van deze landelijke objecten en het traject dat daarvoor dient afgelegd te worden in elke fase van aankoop en/of verkoop.

Verder zijn we meesters in onderhandelingen!

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en voor hen de beste prijs en voorwaarden te realiseren.
 

AANKOOPBEGELEIDING

Je neemt de stap … om huizen te gaan bezichtigen. Waar dien je allemaal op te letten?! Welke zijn de valkuilen? Er zijn enorm veel elementen waar je rekening mee moet houden.

Simpele beoordelingen zoals ‘de indeling van de woning VS jouw behoeften en budget, voorzieningen…’ maar ook een grondiger overzicht zoals ‘EPC waarde, isolatiewaarde…’.En hoe zit het met vergunningen en bezwarende omstandigheden zoals ‘bouwovertredingen, bestemmingsplan, erfdienstbaarheden…’. Het is tenslotte een aankoop waar heel wat geld met gemoeid gaat. Een goede overweging tussen verschillende factoren is dus cruciaal.

Dat het hek van de paarden een likje verf nodig heeft, ziet iedereen. Maar weet je overigens niet hoe je het kopen van een landelijke eigendom aanpakt. Dan kan je best beroep doen op deskundig advies om het koopproces vlot te laten verlopen.

Doe beroep op een expert!

Wij zijn als eerste op de hoogte van de huizen die op de markt komen. Daarnaast heb je een expert aan je zijde en kan je onze kennis en ervaring benutten. Wij hebben namelijk kunde van bouwtechnische zaken en zijn bovenal zakelijk betrokken.

Onderhandelen met ervaring, zo betaal je nooit te veel! Wat jij éénmalig doet, doen wij dagelijks! Je krijgt een objectieve mening want wij zijn niet emotioneel belanghebbend bij het koopproces.

Daarenboven bespaart het je veel tijd, energie en regelwerk. Vanaf de start van jouw zoektocht tot aan de overdracht bij de notaris is er begeleiding en hulp. Uiteindelijk draait onze service om 1 ding. Een hippische, agrarische, landelijke eigendom aankopen zonder zorgen! 
 

VERKOOPBEGELEIDING

Het verkopen van een traditionele woning is al gecompliceerd genoeg. Het verkopen van hippisch, agrarisch vastgoed is des te complexer. Hierom is de ondersteuning van een gespecialiseerd makelaar meer dan welkom. Wij benaderen elk landelijk object met de nodige vakbekwaamheid en know-how. Deze zijn immers bepalend voor de betrouwbaarheid en de geloofwaardigheid van ons kantoor!

Bij het verkopen van een agrarische eigendom heeft het inschakelen van een expert in dergelijke materie een merkbare meerwaarde!

Wij verzorgen uw verkoop van a tot z. Het start met het verzamelen van informatie over het betrokken pand. Informatie die relevant is voor een vlotte verkoop. Van stedenbouwkundige aspecten, vergunningen, attesten tot erfdienstbaarheden. Etc. Op deze manier kunnen wij een verkoopdossier aanleggen.

Daarnaast werken we een optimale verkoopstrategie uit. En maken we de keuze voor een publieke verkoop of een discrete verkoop. En bekijken we welke marketingstrategie het best aansluit bij jouw type pand. Diverse mediakanalen zullen deel uitmaken van de verkoopcampagne. Zowel online als offline.

Tevens helpen we jou om je pand sneller en moeiteloos te verkopen. Dit door middel van het zoeken van potentiële klanten en het regelen van bezichtigingen en het verstrekken van de nodige informatie. Met de daarbij horende onderhandelingen.

Tot slot stellen we de onderhandse verkoopovereenkomst op en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. 
 

WAARDEBEPALING

U wilt uw onroerend goed verkopen en u wilt daar de beste prijs voor krijgen! De complexiteit van een verkoop ligt in het bepalen van de prijs zonder kandidaat-kopers te intimideren. De complexiteit kunnen we wijten aan de vastgoedmarkt die continu in beweging is en het overwaarderen door de eigenaars vanwege het emotionele aspect, of het onderwaarderen door gebrek aan marktkennis.

Voor een realistisch beeld van de verkoopprijs van je landelijk vastgoed, kan je je best laten bijstaan door een vastgoedexpert.

Wij bieden jou een vrijblijvende waardebepaling aan waarbij we graag meedenken en adviseren waar nodig om jou zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij berekenen de correcte marktwaarde door te beroepen op een uitgebreide vergelijkende marktanalyse adhv vergelijkingspunten met soortgelijk vastgoed. Tevens berekenen we een concurrentiële marktprijs op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen in de niche en de huidige tendens in jouw regio. Daarnaast beoordelen we ook de troeven van jouw vastgoed. Tot slot detailleren we deze vergaarde informatie in een objectief en transparant verslag, welke we persoonlijk toelichten.

Het bepalen van de waarde van landelijke objecten vergt een grote mate van kennis. Bekendheid met wet- en regelgeving maar vooral voeling met de markt! Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
 

DISCRETE VERKOOP

Wilt u omwille van privé redenen of vanuit een beroepsmatig perspectief de verkoop van uw onroerend goed stil houden?! Geen probleem! Wij respecteren jouw privacy en behandelen jouw verkoopdossier met de nodige discretie.

Wij beschikken over een grootschalig netwerk waardoor wij potentiële kopers via gedefinieerde zoekcriteria kunnen matchen aan jouw pand.

Onze confidentiële aanpak gaat hand in hand met deze delicate aangelegenheid.

Wij horen het graag!
 

Terug naar boven
Sluit menu Hippo Home