U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Contacteer ons

Heeft u vragen over uw pand, over een pand dat in onze portefeuille zit of wenst u een waardebepaling van uw pand? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier. 
We geven u snel een antwoord.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Hippo Home

Meerhem 16 b
9700 Oudenaarde
+32 (0) 479 09 09 18
info@hippohome.be

BIV nummer 513.454
Ondernemingsnummer BTW-BE 0758.557.519
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV - Lid BIV - Lid CIB
Hippo Home

Team

Wat jeugdig startte met een passie voor paarden is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige bedrijvigheid binnen de hippische sector.

Initieel begonnen met Hippo Home Stables, een privé stalling gelegen in het landelijke Welden. Waarbij we onze accommodatie ter beschikking stellen aan derden. Naast onze stalhouderij is vanuit de liefde voor het Spaanse paard dan ook het fokken en trainen van de PRE ontstaan.

Intussen steevast actief in residentieel vastgoed als erkend vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar. Vandaag de dag, en 4 jaar later hebben we ons ontplooid tot makelaardij in hippisch, agrarisch en landelijk vastgoed. Een logisch gevolg gezien onze hippische achtergrond en huidige expertise, nl. ‘vastgoed’.

Quincy, initieel boekhouder, tevens actief als dressuuramazone en afgestudeerd als paardenfokker. Daarnaast betrokken bij de NCSAH als basis instructeur & sportinstructeur in NL. En bestuurslid van het Belgisch stamboek Spaanse Paarden, ANCCE BELGICA.

Steven, erkend vastgoedmakelaar BIV 513.454. Jarenlang bedrijvig in de residentiële sector en actief als projectontwikkelaar. Ondertussen gerenommeerd erkend makelaar binnen de hippische sector. Bovendien fanatiek in de mensport.  

Quincy & Steven delen alvast hun passie in de paarden en het vastgoed.

Deze combinatie is de sterkte van ons kantoor!

Door onze innige affiniteit met de paardensector die bestaat uit een doelgroep met kenmerkende voorkeuren, zijn wij gespecialiseerd in deze zaken en weten we de specifieke behoeften van onze klanten als geen ander te vervullen.

Met deze identiteit willen wij ons meten; ‘Een thuis met een hart voor paarden’!

Steven De Buck

Erkend vastgoedmakelaar
BIV 513.454
+32 (0) 479 09 09 18
steven@hippohome.be
Terug naar boven
Sluit menu Hippo Home